Capsa Sàvia

   

              

La Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa gestiona el Programa de Biblioteques Escolars que dona suport a un model de biblioteca que facilita la formació de lectors competents. Entre els àmbits d'actuació d’aquest programa hi ha el d'ensenyar i desenvolupar accions per propiciar l'aprenentatge per projectes i altres metodologies actives utilitzant els recursos i serveis de la biblioteca en el desenvolupament de les pràctiques quotidianes.

El Servei d'Innovació Educativa posa a disposició dels centres escolars les anomenades "capses sàvies", amb la finalitat de fer arribar al professorat que ho sol·liciti una sèrie de materials que serveixin per reforçar i donar suport a les seves pròpies iniciatives de formació en l'àmbit del foment de la lectura i altres activitats destinades a l'alumnat. Cada capsa du una relació dels materials que inclou, unes propostes d'utilització i una relació de recursos sobre el tema.

Les capses es poden sol·licitar en préstec a través de la persona que coordina la biblioteca escolar del centre. Estan disponibles a Mallorca, al Centre d'Edició i Distribució del Servei d'Innovació Educativa (c. de Gregorio Marañón, 3, 07007 Palma; tel. 971 17 95 57); a Menorca, a la Delegació Territorial d’Educació (Av. de Josep Maria Quadrado, 33, 07703 Maó; tel. 971 36 90 08); i a Eivissa i Formentera, a la Delegació Territorial d’Educació (Via Púnica, 23, 07800 Eivissa; tel. 971 17 60 29).

Formulari per sol·licitar en préstec
 

 

CIÈNCIES

CAPSA CIÈNCIES INFANTIL - PRIMÀRIA

CAPSA CIÈNCIES SECUNDÀRIA - BATXILLERAT

 

EXPERIMENTS

CAPSA EXPERIMENTS

 

 

MATEMÀTIQUES

CAPSA MATEMÀTIQUES PRIMÀRIA

CAPSA MATEMÀTIQUES SECUNDÀRIA

EL COS HUMÀ

CAPSA EL COS HUMÀ

 

EL MÓN

CAPSA EL MÓN